25 mei 2013 Mannendag

//25 mei 2013 Mannendag

25 mei 2013 Mannendag

Het thema van de eerste mannendag  was David en Saul. Er waren zo’n 25 deelnemers. De dag begon rond de klok van 10:00 uur in een in Dirksland (zie foto bij dit bericht) en duurde maar liefst tot 20:00 uur. De buitenactiviteit bestond uit een kanotocht over een winderig Haringvliet en wat rustige kreekjes in de polders van Middelharnis en Sommelsdijk. Wat voor velen een uitdaging en uiteindelijk een overwinning op zichzelf bleek te zijn. Tijdens de kanotocht waren er drie rustpauzes. In deze pauzes waren er korte overdenkingen over David en Saul en werd er gezorgd voor de inwendige mens.

’s Avonds was er op een sfeervolle locatie een uitgebreid diner neergezet en dat smaakte wel na de uitputtingsslag op het Haringvliet. De dag werd afgesloten met een bijbelstudie van Dick Pieterman. De reacties van de deelnemende mannen waren overweldigend. Hieronder zijn de foto’s van de mannendag te vinden.

Ook deelnemen aan een mannendag of andere activiteit?

Wil je ook deelnemen aan een mannendag van Stichting Buutengeweun ergens op Goeree Overflakkee? Ga dan naar de agenda om de reeds geplande activiteiten van Buutengeweun te bekijken.

2016-12-14T17:23:51+00:00 Categorieën: Impressies|