30 november 2013 Snerttocht

//30 november 2013 Snerttocht

30 november 2013 Snerttocht

30 november 2013 organiseerden we onze eerste snerttocht. We hoopten op flink wat aanmeldingen, maar uiteindelijk viel dit wat tegen. 9 mountainbikers en 1 wandelaar. De grote schuldige hierin was Sinterklaas die bij veel gezinnen vroegtijdig pakjes aan het bezorgen was. Uiteindelijk hebben we besloten om alleen de mountainbike tocht door te laten gaan en de wandelaar uit te nodigen voor het eten.

Route Snerttocht

De route liep door de polders van Dirksland naar Stellendam. Vervolgens werd de achtertuin van Goedereede-Havenhoofd onveilig gemaakt en zijn we bij de Kwade Hoek het fietspad over de duinen richting Ouddorp opgeschoten. Ter hoogte van het waterwingebied de Middelduinen zijn we afgeslagen richting Goedereede om vanaf daar over het nieuwe fietspad langs de Slikken weer te eindigen in Dirksland. Hieronder de volledig route:

route-snerttocht

Snert

Na de tocht werden de deelnemers ontvangen bij een lekker warm knetterend haardvuurtje en voorzien van snert, rookworsten, brood en (niet te vergeten) een herfstbokje. Wat wil een man nog meer na een middagje sporten? Er werd afgesloten met een overdenking over David en Batseba. Om een verborgen zonde verborgen te houden zijn er een hoop andere zonden nodig. Bij David leidde dit uiteindelijk zelfs tot moord. Ben jij een man met geheimen?

Al met al kunnen we terug kijken op een super middag. Achteraf gezien was de groep precies groot genoeg. God levert maatwerk!

2016-12-14T17:23:40+00:00 Categorie├źn: Impressies|