Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bidden voor Goeree Overflakkee

5 januari van 19:45 - 22:00

Bidden voor Goeree Overflakkee

Iedere eerste zondag van de maand bidden we met een groep mannen van het eiland Goeree Overflakkee, voor het eiland Goeree Overflakkee. Iedereen is welkom. Heb je nog nooit met een groep mannen gebeden? Of wil je alleen maar komen luisteren? Voel je dan niet bezwaard, want ook dan ben je welkom! Het hoofddoel van de avond is het gebed, maar daarnaast is de avond ook een gezellig samenzijn waar ruimte is voor goede gesprekken.

Waarom bidden voor Goeree Overflakkee?

En Ik zeg u:  Bid, en u zal gegeven worden; zoek, en u zult vinden; klop, en er zal voor u opengedaan worden. Want ieder die bidt, die ontvangt; wie zoekt, die vindt; en wie klopt, voor hem zal er opengedaan worden. Welke vader onder u zal aan zijn zoon, als hij hem om brood vraagt, een steen geven, of ook als hij om een vis vraagt, hem in plaats van een vis een slang geven, of als hij ook om een ei vraagt, hem een schorpioen geven?
Lukas 11:9-12.

Een aantal gebedspunten: we bidden voor onze rol als vader, onze gezinnen, de jeugd, de scholen, de kerken, onze buren, ons dorp, ons eiland en enz.

Gegevens

Datum:
5 januari
Tijd:
19:45 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Het Hok
Philipshoofjesweg 79
Dirksland, 3247 XR Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Buutengeweun
E-mail:
info@buutengeweun.nl
Site:
www.buutengeweun.nl