Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijbelstudie Romeinen brief

15/04/2019 van 19:45 - 21:30

Bijbelstudie Romeinen Brief

God is een geschenk van genade. Genade is iets schenken aan een ander, wat die ander onmogelijk, in eigen kracht en kunnen, kan bewerken. Ieder mens is afhankelijk van de genade van God, zodat hij niet reddeloos verloren zal gaan. Genade is niet alleen je redding, maar ook je opvoeder tot een heilig leven. Leven onder genade en wat dat allemaal uitwerkt in je leven, daarover spreekt Paulus in de Romeinenbrief. Verlangt u ook meer en meer naar een leven uit genade alleen en wilt u deze genade beter leren kennen, dan bent u van harte uitgenodigd om samen met ons op zoek te gaan naar deze genade die je leven voorgoed gaat veranderen.

Titus 2;11,12 – “Want de zaligmakende genade van God is verschenen aan alle mensen,en leert ons de goddeloosheid en de wereldse begeerten te verloochenen en in deze tegenwoordige wereld bezonnen, rechtvaardig en godvruchtig te leven.”

De studie wordt gegeven door Johan van Ooijen in samenwerking met Stichting Buutengeweun

Data Bijbelstudie

  • Maandag 7 januari

  • Maandag 21 januari

  • Maandag 28 januari

  • Maandag 11 februari

  • Maandag 25 februari

  • Maandag 11 maart

  • Maandag 25 maart

  • Maandag 1 april

  • Maandag 15 april

 

Duur en kosten

Aanvang 19:45 uur (inloop met koffie 19.30 uur studie van 19:45 tot 21.30 uur) Om deze cursus toegankelijk te maken voor iedereen, zijn er geen kosten aan de studie verbonden! Wel wordt er via een collecte een vrijwillige bijdrage gevraagd om alle kosten te dekken. Aanmelden is alleen nodig indien u verdere informatie wenst te ontvangen. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Inschrijven Bijbelstudie

Na inschrijving is je aanmelding definitief! Vragen of opmerkingen? Laat dan een bericht achter op de contact pagina!

Persoonlijke gegevens
 

Nieuwsbrief

Ik wil me inschrijven op de nieuwsbrief van Buutengeweun en op de hoogte blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen rondom Buutengeweun.

 

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Gegevens

Datum:
15/04/2019
Tijd:
19:45 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Van Dongen Transport
Vlakbodem 1
Dirksland, 3247 CP
+ Google Maps

Organisator

Stichting Buutengeweun
E-mail:
info@buutengeweun.nl
Website:
www.buutengeweun.nl